Bölüm hocalarımızdan Doç.Dr. Ümit Ünver Çekya'da

Çek Teknik Üniversitesi (Prag) tarafından açıklanan ve Evrupa Birliği (Euraxess) tarafından fonlanan, "Ukrayna Bina Stokunun Savaş Sonrası Sürdürülebilir Güçlendirmesi ve Sürdürülebilir Yeniden İnşası" kadrosuna Proje Lideri olarak seçilen  ve Üniversitemiz  tarafından görevlendirilen bölüm hocalarımızdan Doç.Dr. Ümit Ünver akademik çalışmalarına Prag'da başlamış olup,  Brno merkezli Türk-Çek Kültür İşbirliği Derneği Başkanı Sayın Murat Yıldız, Doç. Dr. Sayın Ümit Ünver ve Sayın Metin Baysal Büyükelçimiz Sayın Egemen Bağış’ı ziyaret ederek, dernek çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunmuşlardır.

Çok değerli hocamızın,  Çek Cumhuriyetindeki meslektaşlarla birlikte  Ukrayna, Çekya ve ülkemiz için faydalı çalışamalar yapması temenisi ile çalışmalaırnda başarılar dileriz.