ELEKTROMOBİL ARAÇ PROJESİ

2023-2024 Eğitim ve Öğretim yılında Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Davut Erdem Şahin öncülüğünde başlatılan ve Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinin bir araya gelerek "77" adında bir elektromobil araç projesi ekibi kurulmuştur. ‘77’ isimli ekip; enerji verimliliğini ön planda tuturak bir elektromobil araç tasarlayıp imalatına başlamış bulunmaktadır. "YUNİVOLT" ismini verdikleri araçla birlikte ilerleyen dönemlerdeki Teknofest yarışmalarına katılım sağlayacaklardır.

Doç. Dr. Davut Erdem ŞAHİN ve Mühendislik Fakültesi öğrencilerimizin projeleri için başarılar dileriz.

77 ekibinin YUNİVOLT isimli projesine destek veren; PIMECCO ve SERBAZ MAKİNA Firmalarına desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.