1. PİBEX Ulusal Fikir Maratonu'nda Birinci Olan Öğrencimiz

21-24 Mart tarihlerinde Süleyman Demirel Üniversitesi’nde düzenlenen 1. PİBEX Ulusal Fikir Maratonu'nda Yalova Üniversitesini temsil eden öğrencilerimiz (Sümeyra KARAKOÇ, Torun Berke KARATAŞ, Meryem BOZKURT ve Yasin Süeda TUNÇEL) "Yalova Enerjisini Gençlerden Alıyor" isimli projeyle BİRİNCİ olmuşlardır. Buna ek olarak "Sunum Özel Ödülü"nü de kazanmışlardır. Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizden olan Sümeyra KARAKOÇ'u ve ekipteki diğer tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Öğrencilerimizin böyle sosyal, kültürel, sanatsal ve bilimsel etkinliklerde aktif bir şekilde görev almasını imkanlar dahilinde her zaman teşvik etmekteyiz. Öğrencilerimizin böyle güzel sonuçlar elde etmesi bölümümüz adına gururlandırıcı bir durumdur.

Bölümümüzdeki tüm öğrencilerimizin böyle etkinliklerde aktif şekilde görev almasını önermekteyiz.