YALOVA ÜNİVERSİTESİ TERCİH VE TANITIM GÜNLERİ TAMAMLANDI

27 Temmuz – 8 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Üniversite Tercihleri kapsamında Yalova Üniversitesi’ni yakından tanımak bölüm ve programlar hakkında bilgi almak isteyen aday öğrencilere yönelik olarak tercih ve tanıtım günleri düzenlendi. Bu kapsamda Yalova şehir merkezinde bulunan Cevdet Aydın Parkı'nda tanıtım standı açıldı.

 

Tercih dönemi boyunca aday öğrenciler ve aileleri Yalova Üniversitesi tanıtım standını ziyaret ederek fakülte ve yüksekokulların bölüm ve programları hakkında yetkililerden bilgi alabildiler. Tanıtım günleri boyunca üniversitemizin Rektör Yardımcıları; Prof. Dr. Vefik Arıca, Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu ve Prof. Dr. Hamit Er hocalarımız stantları gezerek stantlarda görevli hocalarımızla etkinliğin günlük değerlendirmelerini yaptılar. Yalova Üniversitesi Tanıtım Günleri tercih döneminin sonu olan 8 Ağustos 2023 tarihinde tamamlanmıştır.
 
Makine Mühendisliği Bölümü'nün tanıtımı için bölümümüzdeki hocalarımızdan "Arş. Gör. Bekir KESKİN, Arş. Gör. Esra CİHAN, Arş. Gör. Deniz KILIÇGEDİK ve Arş. Gör. Abdulkadir ORAK" stantlarda görev almıştır.
 
Bölümümüze gelecek yeni öğrenci arkadaşlara şimdiden "Hoş Geldiniz" dileklerimizi sunuyoruz.